HARMONIEUS
GEÏNTEGREERD

OPTIMALISEREN VAN THUISWERKEN

Creëer een huiselijke omgeving waarin het aangenaam is om te werken. Bedenk een inrichting waarbij éénzelfde meubelstuk voor verschillende doeleinden kan dienen. Per taak, kunnen andere meubelstukken worden ingeschakeld (eettafel, bureau, sofa, ...) en gaan we op zoek naar de tools die ons helpen onze taken zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

De verbinding tussen de fysieke en virtuele wereld is nu in een stroomversnelling gekomen. Hoe ziet de toekomst er uit nu we elkaar spreken in Teams of Zoom?Kun je je collega’s zien in een zelf te kiezen ruimte in het huis? Welke ruimte kan dienen om te laten zien aan klanten?

Belangrijk is de ruimte zodanig in te richten dat het een positieve impact heeft op jou en de waarden (het DNA) van het bedrijf uitlicht in een huiselijke atmosfeer. Als extra tip geven we mee dat (kamer)planten een luchtzuiverende werking hebben en de stress verminderen. Zorg voor een ergonomische bureaustoel, een laptophouder en de zaken die jij belangrijk vindt om optimaal te kunnen werken.


WIJ KUNNEN JOU HELPEN​

Neem contact op met onze experts

Murielle Van Bignoot
0473 95 89 06
murielle.bobeck@artnivo.be
Jan Van Havermaet
0478 52 96 32
jan.vanhavermaet@artnivo.be
thuiswerk
noodoplossing
harmonieus
Geïntegreerd
inspiratie