VOOR MIJN BEDRIJF

voorbereiden op de toekomst

Als de wereld morgen terug ‘normaal’ is…

  • Laten we onze kantoor- en werkomgeving zoals ze was of leren we uit deze erg moeilijke situatie en zijn we klaar voor verandering?
  • Kunnen we de beschikbare oppervlakte optimaliseren?
  • Moeten we onze werkomgeving anders opbouwen?
  • Moeten we onze policy rond thuiswerk, mobiliteit, welzijn en andere belangrijke prangende topics aanpassen?

Het is belangrijk om snel te reageren in een wereld waarin technologische, menselijke en organisatorische veranderingen zich opvolgen aan een snelheid die we ons zelfs enkele jaren geleden niet konden voorstellen.

Art Nivo is de ideale partner om samen met jou naar antwoorden en oplossingen toe te werken en dit op vlak van analyse, design, uitwerking en implementatie.


thuiswerkomgeving

Thuiswerken of telewerken is hot en voor vele bedrijven is het vandaag zelfs de enige manier om economisch actief te blijven. De readiness rond het digitale thuiswerken verschilt enorm van bedrijf tot bedrijf. Op onze webpagina’s bieden we inzichten en oplossingen op maat.

Wil je thuiswerken integreren in jouw bedrijfsvisie of wil je dit enkel toepassen als noodoplossing? Wordt thuiswerken een onvermijdelijk onderdeel van de werkweek?


Meer

MIJN KANTOOR VERNIEUWEN? HOE PAKKEN JULLIE DIT AAN?

Klanten stellen zich vaak volgende vragen:

  • Hoe vertalen jullie onze bedrijfsidentiteit? Hoe optimaliseren jullie onze beschikbare oppervlakte?
  • Kunnen mijn mensen blijven verder werken tijdens de werken? Hoe gaan jullie om met de bezorgdheden van de werknemers bij deze veranderingen?
  • Wat zal dit kosten? Wat met strakke deadlines?

Elk verhaal is anders. Elke klant heeft andere wensen en verwachtingen. Dit is voor ons steeds een uitdaging. We love it! Duidelijke communicatie, transparantie, goede afspraken en budgetbewaking zijn elementen die wij steeds nastreven om een vlotte samenwerking te garanderen. We denken zowel salesgericht als projectmatig en gaan dus voor een strategische inrichting van jouw kantoorlandschap.


Meer