WIE ZIJN WIJ?

WIE IS ART NIVO?

Jouw partner met een uitgesproken visie op wonen, werken en leven. Ruimte is een strategische tool die we benaderen met passie, goede smaak en productkennis, én vooral samen met jou. Met een uitgebreid aanbod innovatieve design merken streven we naar kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. We bieden advies over meubilair, ontwerpen en implementeren ook volledige interieurconcepten van A tot Z. Niet alleen voor kantoren maar ook voor de zorgsector, retail, horeca en residentiële omgevingen hebben wij gespecialiseerde projectmanagers aan boord.

Bezoek onze website

DE OPRICHTERS

Vanuit de droom om een design zaak op te richten, die schoonheid en geluk brengt, startten Peter Bobeck & Murielle Van Bignoot Art Nivo op in 1998. Doorheen de jaren groeide de zaak uit naar een bedrijf met gepassioneerde mensen die oog hebben voor detail en die de klant centraal stellen. Art Nivo werd al snel een vooraanstaande speler die hedendaags design biedt in combinatie met kwalitatief, ergonomisch en functioneel meubilair.

Peter, met een architectuuropleiding als achtergrond en Murielle kunnen dankzij hun positieve energie reeds terugblikken op een reeks mooie residentiële projecten en corporate projecten zoals Proximus, NN, Belfius, Becton Dickinson, Neckermann.

Het volledige team is steeds op de hoogte van de laatste trends en heeft jarenlang expertise opgebouwd waardoor er doordacht inrichtingsadvies kan worden gegeven.

Design with soul, since 1998

WAAROM ART NIVO JE GESCHIKTE PARTNER IS?

Art Nivo is niet gebonden aan een eigen collectie en beschikt over een breed assortiment aan merken. Art Nivo kan bijgevolg steeds de best passende puzzel leggen voor elk type inrichting

  • Art Nivo heeft een ruime ervaring met tal van referentieprojecten.
  • Het DNA: creativiteit en verfijning zonder afbreuk te doen aan functionaliteit en kwaliteit.
  • Niet enkel het los meubilair, maar het volledige traject en het volledige plaatje.
  • Een persoonlijke aanpak en langetermijnfocus.
  • Een gepassioneerd en gemotiveerd team.
  • Op tijd en binnen het budget.
  • Sterk project management.
  • één aanspreekpunt met een voortdurende bereikbaarheid.
  • Jouw project centraal & dit steeds met de grootste zorg.

Art Nivo heeft ervaring en een brede waaier aan merken
om de ideale thuiswerkplek te creëren voor u!

Contacteer ons